Gyermektábor – Ártánd – 2021. 08. 02-06. 08.

Kedves Szülők és Gyermekek!

Szeretettel várunk minden óvoda középső csoportostól kezdve általános iskola 6. osztállyal bezárólagos korosztályú gyermeket nyári gyermektáborunkba.

Fontos információk:

  1. Jelentkezés. A táborba jelentkezni a lelkészi hivatalban kapható jelentkezési lap kitöltésével és annak a hivatalba történő leadásával lehet. Jelentkezési határidő: 2021. 07. 18. A később beérkező jelentkezéseket nem áll módunkban befogadni.
  2. Étkeztetés: Tízórait és ebédet biztosítunk. Kérjük, hogy a jelentkezési lapon mindenképpen tüntessük fel, hogy a gyermeknek van-e ételallergiája. Tízórai felajánlásokat köszönettel elfogadunk.
  3. A tábor teljes egészében ingyenes, de a programokon a részvétel kötelező. Ebbe beletartozik a vasárnapi táborzáró istentisztelet, melyre szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, rokonságot is.
  4. A tábor 8:30-kor kezdődik, előtte 7:45-től gyermekmegőrzést vállalunk. A tábor napi programjai 14:00-kor zárulnak, utána 16:00-ig szintén csak gyermekmegőrzést vállalunk. Kérjük, amennyiben mód van rá, úgy szíveskedjenek 14:00-ra a gyermekekért jönni, mert uzsonnát nem tudunk biztosítani.
  5. A tábor helyszíne a gyülekezeti ház és a templom.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment