Gyermekistentisztelet Ártándon

Jézus mondja: “Engedjétek a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, hogy hozzám jöjjenek, mert ilyeneké a mennyek országa.” (Mt 19,14)

Kedves Szülők és Gyerekek!

Isten iránti hálával és örömmel tudatjuk, hogy Ártándon a vasárnapi istentiszteletek gyermek istentiszteleti alkalmakkal egészülnek ki. A gyülekezet közössége együtt kezdi meg az istentiszteletet vasárnap 10 órakor és az igehirdetés alatt a gyerekek az imateremben, a saját nyelvükön, a történeteken, játékokon és csoportmunkán keresztül hallhatják és láthatják meg Isten hozzájuk szóló üzenetét.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy fogjanak össze abban a tekintetben is, hogy gyermekeiket minél többször és nagyobb csoportban hozzák az alkalmainkra. A gyermek istentiszteleteket igény szerinti rendszerességgel, havonta min. 1 alkalommal tartjuk.

Ha szeretnénk, hogy gyermekeink a gyermek istentiszteleten részt vegyenek, jelezzük Lugossy-Teleki Enikő felé, akinek ezúton is köszönjük a szolgálatát.

Adományaikkal a gyermek istentiszteletek anyagi hátterét is támogathatják (székek, asztal, játékok, könyvek, füzetek, ajándékok, kirándulások).

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment